Radni sto za garažu

13.500 RSD
Na stanju
Rok isporuke 2 do 5 dana


Opis proizvoda

Radni sto je odličan izbor za radionice, garaže, za postavljanje radnih mesta za mehaničare i instrumentare, ali je i dobar izbor za ručne radove.

Na vertikalni zid za odlaganje montažnog stola može se postaviti 12 kuka, na koje možete okačiti svoje alate i manje mašine. A uz pomoć već napravljenih rupa na njega možete staviti kutije za odlaganje i držače, pa će sve imati svoje mesto, sve će vam biti na dohvat ruke kada vam zatreba. Više ne morate da trošite vreme tražeći alate u stanu ili garaži: sve ćete pronaći na jednom mestu i sve će vam biti na dohvat ruke za nekoliko sekundi. Bilo da ste profesionalni automehaničar, baštovan, električar ili samo volite da uradite sami iz hobija, radni sto će vam se sigurno svideti, jer je to zaista praktično rešenje.

Radni sto je napravljen od čvrstog, zakovanog metalnog okvira. Materijal radne ploče je MDF ploča, njena površina je neklizajuća, tako da pruža dodatnu sigurnost tokom DII-a.

Možete staviti svoje alate, odvijače i manje alate u veliku fioku za skladištenje. Možete čak staviti lakše mašine na donju policu.

Maksimalna nosivost radnog stola je 45 kg. Veoma je važno da obratite posebnu pažnju na ovo, jer preopterećenje ne samo da može oštetiti sto, već je i veoma opasno. Vodite računa o svojoj okolini i sopstvenom zdravlju, koristite pažljivo! Ne zaboravite na sigurnosnu opremu!- Veličina proizvoda: 120x60x150 cm

- Težina proizvoda: 23 kg

-Materijal: metal, MDF ploča

-Maksimalna nosivost: 100 kg

- Veličina pakovanja: 123x62x7 cm
Šifra artikla 1286
PDV (%) 20%
Jedinica mere kom
Model Radni sto za garažu
Vrsta robe TRGOVACKA ROBA
Proizvođač
Uvoznik Akcijak Roba PR
Zemlja proizvodnje Kina
PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova
Nema dodatnih troškova dostave