You are here

Novosti

Akcijska Roba postaje zvanični uvoznik AXIAL merdevina

Od dana 8.10.2018 preduzeće AKCIJSKA ROBA postaje glavni uvoznik i distrubuter skela i aluminijumskih merdevina iz ponude Mađarske fabrike AXIAL. Usled velike potražnje povoljnih merdevina na našem tržištu, na ovaj korak smo se odlučili kako bi našim dosadašnjim i budućim kupcima mogli ponuditi još veći asortiman artikala poput aluminijumskih skela. Kao uvoznik brenda AXIAL, radujemo se budućoj saradnji sa drugim pravnim licima koji pokažu interesovanje za dalju prodaju ovih proizvoda. Za sve informacije se možete obratiti na telefon 062/965-82-05.

Registracija faktura korisnicima javnih sredstava

Od 1. marta 2018. godine, Akcijska Roba će pružiti mogućnost registracije faktura u Upravi Trezora. Prema novom pravilniku sve organizacije koje se finansiraju iz javnih sredstava moraju registrovati profakture i fakture na sajtu trezora. 

AkcijskaRoba.rs zvanično počela sa radom!

AkcijskaRoba.rs zvanično počela sa radom!

Sa zadovoljstvom predstavljamo našim redovnim kupcima, kao i budućim, naš nov online shop AkcijskaRoba.rs. Od sada će naše mušterije imati znatno više slobode kada je u pitanju naručivanje sa našeg sajta i nadamo se da će ovaj vid kupovine znatno olakšati Vaše odluke. Jedno je sigurno, shodno nazivu sajta, uvek se trudimo da našim posetiocima ponudimo artikle po što boljim cenama. Briga o krajnjim kupcima je naš prioritet! Uskoro možete očekivati više akcija, sniženja, i buduće pogodnosti kao registrovani korisnici.